Zoran Zekić nakon Hajduka

04.09.2022.


Nogometaši Slaven Belupa upisali su težak poraz od Hajduka na Poljudu rezultatom 5:1. Nije nakon utakmice zadovoljan mogao biti trener naše momčadi Zoran Zekić.

– Prvo poluvrijeme smo jako dobro stajali i nismo Hajduku dali previše prostora, nisu imali ni neke šanse osim par ubačaja sa strane. Zabili smo gol iz zanimljive akcije, no nakon toga smo nažalost zakasnili s izmjenom Hoxhe koja je već bila pripremljena. Dogodio nam se drugi žuti, odnosno crveni karton, i tu smo se prilično raspali što je čudno jer sam očekivao da ćemo biti kompaktniji, a ne ovako dobiti u 13 minuta tri gola što je jednostavno nedopustivo bez obzira na igrača manje.

– Kocijan nije igrao u špici, već smo igrali u rombu s dva krila koja su stajala široko te su imali zadatak vraćati se u obranu kako bi zatvorili bokove. Sve je to dobro klapalo dok nas nije poremetila ozljeda Jambora nakon koje su nam počeli ‘pucati kanali’ koje je on zatvarao ispred Livaje i jednostavno su ubrzali pas gdje se mi nismo snašli.

– Nema usporedbe s utakmicom protiv Dinama. Oni su jednostavno kvalitetniji od nas, mi smo imali puno grešaka, no i te su greške izazvane Hajdukovom kvalitetom. Oni su drugi svijet za nas te se u ovakvim utakmicama mora sve poklopit. Hajduk je bio kvalitetniji i dok smo bili brojčano jednaki, ali nam nisu stvarali prevelike probleme. Poslije tog isključenja Hajduk se još više ubrzao i digao ritam i nama je to teško bilo braniti.