ZIMSKE PRIPREME SLAVENA BELUPA POČINJU 5. SIJEČNJA

30.12.2008.


Nakon novogodišnjih blagdana trener Slavena Belupa Mile Petković zajedno sa svojim suradnicima okupit će igrače na Gradskom stadionu 5. siječnja u 15 sati i obaviti prvu prozivku za zimske pripreme. Dan kasnije Farmaceuti odlaze u Zadar na Dvoransko prvenstvo Prve HNL, koje se igra do 11. siječnja. Zatim slijedi povratak u Koprivnicu, a nakon nekoliko dana odlazak na pripreme u Medulin do 25. siječnja.
Završni i najvažniji dio priprema za proljetni prvoligaški nastavak koprivnički prvoligaš obavit će treći put zaredom u turskoj Antalyji od 31. siječnja do 14. veljače, gdje će odigrati čak šest prijateljskih utakmica. Uvjeti aranžmana u Antalyji su vrlo povoljni, tereni jako dobri, a odabir klubova za pripremne utakmice odličan.
Slaven Belupo će u Antalyji igrati s prvoligašima iz Poljske, Slovačke, Japana, Kine i Austrije među kojima će biti i rumunjski Cluj, ovogodišnji sudionik Lige prvaka.
Od novih imena na pripremama Slavena Belupa za sada će se pojaviti samo mladi napadač Matija Dvorneković, koji je bio na posudbi u trećeligašu Koprivnici, dok će se o mogućim novim igračima razgovarati tijekom prijelaznog zimskog roka koji traje od 1. do 31. siječnja.