ZIMSKE PRIPREME SLAVENA BELUPA KREĆU 11. SIJEČNJA

22.12.2009.


Na pressici i domjenku koji su održani u ponedjeljak u Slavenu Belupu novinare je dočekao tehnički direktor Robert Kerovec te istaknuo zadovoljstvo jesenskom polusezonom, iako je dojam pokvarilo ispadanje iz četvrtfinala kupa s varaždinskim Varteksom.
– Nedostaju nam četiri boda za plasman na drugo mjesto koje smo ispustili neodlučenim rezultatima u Kranjčevićevoj sa Zagrebom, nakon našeg vodstva 3:0 i s Varteksom u Varaždinu gdje smo bili bliže pobjedi. Poveli smo i u posljednjoj utakmici s Cibalijom u Koprivnici, ali smo opet morali biti zadovoljni osvojenim bodom – kazao je Robert Kerovec i dodao:
U proljetnom prvenstvu nam slijedi manji broj utakmica, svega 13 i zato ćemo se morati boriti za svaki bod ako želimo u Europu – naglasio je tehnički direktor Slavena Belupa.
Vrlo blizu je i realizacija dolaska dvojice igrača među farmaceute Gorana Mujanovića iz Varteksa i Filipa Marčića iz Danske koji su slobodni igrači i bez odštete mogu doći u redove koprivničkog prvoligaša, dok će se nekim igračima zahvaliti na usluzi jer u jesenskom prvenstvu nisu ispunili očekivanja. Sve će biti poznato do početka zimskim priprema koje počinju 11. siječnja za kada je trener Zlatko Dalić zakazao prvu prozivku igrača.
Nakon odlaska Rajka Magića u Kinu u koprivničkim sportskim krugovima vode se rasprave o njegovom nasljedniku. Po tom pitanju zasad neće biti nikakvih novosti, a nasljednik Magića najvjerojatnije će se potražiti među ljudima koji su već u radnom odnosu sa Slavenom Belupom, jer bi angažman novog šefa struke iziskivao i dodatna financijska sredstva, koja ionako nedostaju koprivničkom prvoligašu.