ŽELJKO KOPIĆ ZADOVOLJAN BODOM U OSIJEKU I OKRENUO SE KUP-UTAKMICI U ŠIBENIKU

24.10.2015.


Nakon prvenstvenog ogleda s Osijekom u gostima i osvojenog boda nogometaši Slavena Belupa su danas prijepodne održali trening na koprivničkom stadionu, gdje smo razgovarali s trenerom Željkom Kopićem:
Zadovoljan sam neodlučenim ishodom jer smo u odnosu na Osječane zadržali prednost od četiri boda, što nam je vrlo poticajno za nastavak prvenstva. Domaćini su bili nešto bolji u prvom poluvremenu dok smo mi u nastavku igrali snažnije i možda mogli do punog uspjeha – istaknuo je Željko Kopić i nastavio:
Najvažnije, da smo zadržali priključak za momčadima iz sredine ljestvice s kojima ćemo se sastati u sljedećim utakmicama. Lakše ozljede u Osijeku zadobili su Gregurina koji je nakon pola sata igre morao biti zamijenjen, te branič Purić koji je izdržao cijeli susret. Sada se potpuno okrećemo utakmici Hrvatskog kupa sa Šibenikom s kojim igramo u utorak (27. listopada) u 17 sati na njegovom travnjaku i vjerujem da ćemo se uvrstiti u sljedeće kolo ovog natjecanja iako neće biti lako, jer su Šibenčani uvjerljivo najbolja drugoligaška momčad – zaključio je trener Kopić.