ŽELJKO KOPIĆ: ZA MENE JE NAJVAŽNIJE DA START PRVENSTVA DOČEKAMO POTPUNO SPREMNI

16.06.2016.


Nakon što je jučer u Zagrebu obavljeno izvlačenje parova za sljedeće nogometno prvenstvo trener Slavena Belupa Željko Kopić je rekao:
Prva dva kola igramo pred svojim navijačima s Interom iz Zaprešića i novim prvoligašem Cibaliom, što je za nas dobar raspored ako odigramo kako očekujemo. No već u drugom krugu prvenstva kod istih suparnika gostujemo, tako da tu nema neke razlike. Za mene je najvažnije da budemo potpuno spremni za početak natjecanja i pokažemo da i u sljedećem prvenstvu imamo svojih ambicija – kazao je Željko Kopić koji s nogometašima našeg kluba vježba dva puta dnevno i dodaje:
Vrlo sam zadovoljan kako dečki podnose treninge, svi su zdravi iako se radi jako naporno. Mladi igrači su se također dobro uključili u trenažni proces a u subotu nas očekuje još jedna provjera i to sa sedmoplasiranim mađarskim prvoligašem Paksi, koja će sigurno biti znatno teža nego ona u Imbriovcu. Prigodu za susret s Mađarima najvjerojatnije će dobiti svi igrači koji se nalaze na pripremama – završio je trener našeg kluba.