ŽELJKO KOPIĆ VRLO ZADOVOLJAN MEDULINSKIM PRIPREMAMA

25.01.2016.


Nakon jučerašnjeg povratka s desetodnevnih priprema u Medulinu i osvajanja trećeg mjesta, Slaven Belupo sutra poslijepodne nastavlja s treninzima na koprivničkom stadionu i odigravanjem prijateljskih utakmica do početka proljetnog nastavka.
Vrlo sam zadovoljan obavljenim pripremama u Medulinu kao i nastupima igrača na prijateljskim ogledima s Koperom, zaprešićkim Interom, pa i rumunjskim prvoligašem Viitorulom iako smo izgubili, a posebno u susretu za treće mjesto s austrijskim Altachom s kojim smo pokazali veliki napredak u igri i bili bolji tijekom cijele utakmice. Najvažnije da smo ispunili plan koji smo predvidjeli na medulinskim travnjacima – kazao je trener naše momčadi Željko Kopić i nastavio:
Sada nam predstoje također svakodnevni treninzi uz odigravanje još tri prijateljske utakmice. Prva nas očekuje u subotu Čatežu sa slovenskim prvoligašem Krkom iz Novog Mesta, zatim sa Zavrčom (5. veljače) i dan kasnije s trećeligašem Mladosti u Ždralovima. U tim susretima potpuno ćemo iskristalizirati sastav koji će krenuti u proljetno prvenstvo u kojem nas 12. veljače očekuje gostovanje kod Hajduka – rekao je između ostalog Željko Kopić.
U nastavak priprema trebao bi se uključiti Muzafer Ejupi koji je imao artroskopiju koljena, dok Goran Parcki zbog ozljede nožnog mišića mora na uključenje u trenažni proces čekati još desetak dana.
Mladi i daroviti igrač Kristijan Bistrović imao je peh na medulinskim pripremama jer ga je u ruku pogodila lopta i slomila prst, te će određeno vrijeme morati prekinuti s treninzima.