ŽELJKO KOPIĆ: UZ PRAVI PRISTUP I VELIKO ZALAGANJE MOŽEMO DO POZITIVNOG REZULTATA S RIJEKOM

22.09.2017.


Nakon prvenstvene utakmice s Osijekom i pobjede u kupu kod Croatije u Zmijavcima, Slaven Belupo se u samo tjedan dana nalazi pred još jednim velikim izazovom.

U subotu mu u sklopu 10. prvoligaškog kola u goste dolazi aktualni prvak i osvajač kupa Rijeka, koja i ove sezone želi ponoviti dvostruki uspjeh.

Spremni smo za dolazak Riječana koji su vrlo kvalitetna momčad ali vjerujem da nismo bez izgleda. S Osijekom smo pokazali koliko možemo, igrali smo jako dobro iako smo izjednačujući pogodak primili u posljednjim sekundama igre – kazao je na pressici trener naše momčadi Željko Kopić i nastavio:

Jovičić se ovog tjedna potpuno uključio u trenažni proces, ali će nam nedostajati Ivanovski koji je nedavno operirao trbušni zid i Goda zbog isključenja u Zmijavcima. Još jednom ponavljam da smo svjesni snage Riječena, ali uz maksimalno zalaganje i pravim pristupom možemo do pozitivnog rezultata – zaključio je Željko Kopić.

Utakmica se igra u 19 sati a vodit će je Fran Jović iz Zagreba. Njegovi pomoćnici bit će Tomislav Petrović (Valpovo) i Miro Grgić (Osijek). Četvrti je Dalibor Mlakar, a delegat Zlatko Stanković (obojica iz Zagreba).