ŽELJKO KOPIĆ: U ZAPREŠIĆU OČEKUJEM PREKID POSLJEDNJIH PRVENSTVENIH NEUSPJEHA

23.09.2016.


Nakon prolaza u osminu finala Hrvatskog nogometnog kupa Slavena Belupa u subotu očekuje ulazak u drugu četvrtinu prvenstva u kojoj gostuju kod Inter Zaprešića.
Bit će to prva prigoda izlaska iz krize naše momčadi nakon četiri prvoligaška poraza za redom i prilika za prekid neuspješnog niza.
Iako smo izgubili u gostima kod Hajduka u našoj igri bilo je i dobrih trenutaka a poraz sa Splićanima slijed je pojedinačnih grešaka, posebno u obrani koje smo analizirali i nadam se otklonili. Sada idemo kod Intera u Zaprešić, neće biti lako, ali mislim da smo spremni za pozitivan rezultat – kazao je Željko Kopić trener našeg kluba i nastavio:
Iako smo ovog tjedna s Varaždinom u kupu morali igrati 120 minuta spremni smo za ogled sa Zaprešićanima i očekujem prekid posljednjih prvenstvenih neuspjeha. Tko će istrčati s Interom odlučit ću prije utakmica i nadam se da će svaki igrač dati sve od sebe kako bi ostvarili željeni rezultat – rekao je između ostalog Željko Kopić.
Utakmica u Zaprešiću počinje u 17 sati a vodit će je Željko Frković iz Gospića, dok će njegovi pomoćnici biti zagrebački dvojac: Krunoslav Ambrinac i Dražen Mandić. Četvrti je Mario Zebec (Cestica), a delegat Ivor Grba (Strmac).