ŽELJKO KOPIĆ: U ZAPREŠIĆU NAS OČEKUJE ZAHTJEVNA UTAKMICA

13.08.2015.


Slaven Belupo je u susretu s Osijekom pokazao vrlo kvalitetnu igru i nagovijestio da bi ove sezone mogao imati zapaženu ulogu u prvoligaškom natjecanju.
Cijela momčad bila je na visokoj razini svih 90 minuta što se od nje očekuje i u sutrašnjem ogledu (petak) s Interom u Zaprešiću (20 sati).
Inter je u dosadašnjih pet kola samo jednom izgubio i zbog toga nas očekuje jedna vrlo zahtjevna utakmica u kojoj moramo biti koncentrirani, angažirani i odgovorni. Ako će biti tako onda možemo ostvariti željeni rezultat. Istrčat će najvjerojatnije isti sastav koji je krenuo s Osječanima – naglasio je na press-konferenciji trener farmaceuta Željko Kopić i nastavio:
Očekujem da od početka susreta igramo stabilno, bez izgubljenih lopti i prije svega snažno. Uvijek govorima da igrači koji marljivo rade na treninzima isto tako marljivi moraju biti na utakmici, a mi to možemo – zaključio je Kopić, dok je napadač Muzafer Ejupi dodao:
Igramo momčadski i to jako dobro što smo vidjelo s Osijekom. Budemo li tako igrali u Zaprešiću onda ćemo se u Koprivnicu vratiti s pozitivnim rezultatom. Naša će igra biti napadačka kao i na svim dosadašnjim utakmicama na kojima smo postigli 11 pogodaka – najviše u ligi kao i Lokomotiva – kazao je Ejupi koji je s tri postignuta gola u pet dosadašnjih kola najučinkovitiji igrač naše momčadi.
Utakmicu u Zaprešiću vodit će zagrebački sudac Dalibor Mlakar, dok će mu pomoćnici biti Goran Pataki (Đakovo) i Bojan Zobenica (Vinkovci). Četvrti sudac je Fran Jović, a delegat Zlatko Stanković (obojica iz Zagreba).