ŽELJKO KOPIĆ: SVJESNI SMO SNAGE HAJDUKA ALI NISMO BEZ IZGLEDA

16.09.2016.


Slaven Belupo u subotu gostuje kod Hajduka kojeg još nije svladao na splitskom travnjaku otkako je prvoligaš.
Iako su “bili” na Poljudu favoriti koprivnički trener Željko Kopić nimalo ne dvoji da naša momčad može do pozitivnog rezultata, bez obzira što je na posljednjih nekoliko utakmica ostala bez osvojenog boda.
Nakon izgubljenog susreta s Lokomotivom dosta smo razgovarali, utvrdili greške koje smo napravili i vjerujem iz njih izvukli određene pouke. Ovog smo tjedna analizirali igru Hajduka, svjesni smo njegove snage, ali isto tako znamo da nismo bez izgleda – kazao je Željko Kopić te nastavio:
Imamo kvalitetu što smo pokazali u prvom poluvremenu s Lokomotivom i vjerujem da ćemo se na Poljudu predstaviti u vrlo dobrom izdanju. U kadar se vraćaju Musa i Jovičić, dok zbog ozljeda za sastav neće konkurirati Pokrivač, Helder i Radić, a novopridošli Stevanović još nije registriran. Početnu jedanaestoricu odredit ću uoči susreta – istaknuo je na današnjoj konferenciji za novinare trener Slavena Belupa Željko Kopić.
Splitski ogled počet će u 19 sati, a vodit će je zagrebačka četvorka: glavni je Fran Jović, dok su njegovi pomoćnici Ivica Modrić i Krunoslav Ambrinac. Četvrti je Ivan Vučković. Delegat će biti Stjepan Žugaj iz Velike Gorice.