ŽELJKO KOPIĆ SA SVOJIM SURADNICIMA POVEO SLAVENAŠE U ZIMSKE PRIPREME

04.01.2016.


Nogometaši Slavena Belupa danas prije podne krenuli su s pripremama za proljetni dio prvenstva pod vodstvom trenera Željka Kopića, njegovih suradnika Zlatka Bašića i Gorana Mikolaja, te trenera vratara Branka Balija i Maria Hontića.
Uime Uprave kluba igračima i stručnom stožeru sve najbolje, dobar rad i uspješne rezultate zaželio je sportski direktor Josip Omrčen-Čeko:
Imali ste vrlo kratak odmor, nadam se da ste ga dobro iskoristili i da će te na pripremama marljivo i dobro raditi. Svi u klubu vjerujemo u vaše sposobnosti i u proljetnom prvenstvu od vas očekujemo još bolje rezultate.
Trener Željko Kopić također je svima je zaželio sve najbolje u 2016. godini te istaknuo:
Prvi dio pripremama obavit ćemo u Koprivnici, a 14. siječnja odlazimo na desetodnevne pripreme u Medulin na koje će ići igrači s kojima računam za nastavak prvenstva. U Medulinu ćemo odigrati tri prijateljske utakmice, a nakon povratka u Koprivnicu još ćemo imati tri provjere. U prvom dijelu priprema uz treninge na otvorenom vježbat ćemo u dvorani, a koristit ćemo i bazen na Cerinama – rekao je između ostalog Željko Kopić.
Na koprivničkom stadionu nogometaše Slavena Belupa dočekali su tereni pod snijegom koji stalno pada i niska temperatura ali to neće omesti, kako je rekao trener Kopić, program priprema koje je predvidio.
Na prvom prozivu bili su: Matjaž Rozman, Antun Marković, Ante Bilandžić (vratari), Vinko Međimorec, Ljuban Crepulja, Muzafer Ejupi, Petar Brlek, Marko Martinaga, Filip Mihaljević, Goran Paracki, David Arap, Mateas Delić, Sandi Križman, Vedran Purić, Gordan Barić, Mario Gregurina, Nikola Jambor, Marko Marciuš, Dino Štiglec, Nino Galović, Filip Ozobić, Špiro Peričić, Stefan Savić, Nikola Katić, Zvonimir Šarlija, Kristijan Bistrović, Marko Bubnjić i Matko Zirdum.