ŽELJKO KOPIĆ: S DINAMOM SE ŽELIMO PREDSTAVITI U ŠTO BOLJEM IZDANJU

04.03.2016.


U sklopu 26. prvenstvenog kola naša momčad u nedjelju (15 sati) gostuje kod najbolje i vodeće ekipe prvenstva Dinama, koji je u posljednjoj utakmici prošlog kola (četvrtak) svladao Istru 1961 u Puli – 1:0.
Nema dvojbe da su “modri” favoriti u ovom susretu i da Slaven Belupo očekuje vrlo težak i zahtjevan ogled, iako mnogi misle da nemamo što izgubiti.
Ne slažem se da je to za nas najlakša utakmica već susret na koji ćemo ići s određenim ambicijama, iako je Dinamo najkvalitetniji hrvatski prvoligaš. Uvijek se može dogoditi da izgubiš, ali moraš pokazati dostojan otpor i ne dozvoliti da se netko s tobom igra. Na dosadašnjim gostovanjima nismo se iskazali no mi ćemo se u Maksimiru nastojati predstaviti u što boljem izdanju i pokušati prekinuti taj crni niz. Nadam se da ćemo u tome uspjeti i opravdati kvalitetnu igru u prošlom kolu sa Zagrebom – ističe trener naše momčadi Željko Kopić i dodaje:
Bit će promjena u sastavu jer Purić ima tri žuta kartona, a o početnoj jedanaestorici odlučit ću uoči utakmice u kojoj svaki naš igrač mora dati maksimum. Cijeli tjedan pripremali smo se za maksimirski susret jer znamo tko je Dinamo u čijem sastavu ima sjajnih pojedinac, koji za svaku ekipu predstavljaju veliku opasnost. Očekujem, da cijela naša momčad bude na visokoj razini – rekao je Željo Kopić.