ŽELJKO KOPIĆ POVEO FARMACEUTE U PRIPREME ZA NOVO PRVENSTVO

11.06.2015.


Jučer poslijepodne (18 sati) novi trener Slavena Belupa Željko Kopić koji je s našim klubom potpisao ugovor na dvije godine, zajedno sa svojim suradnicima Zlatkom Bašićem, Goranom Mikolajem, Ivicom Sertićem i Brankom Balijem održao je prvi trening na travnjaku Gradskog stadiona.
Uoči izlaska na teren igrače i stručno vodstvo uz nazočnost direktora Zvonimira Šimunovića pozdravio je predsjednik kluba Hrvoje Kolarić te im u prigodnom govoru zaželio mnogo uspjeha u radu i ostvarenju rezultata koji se od njih očekuju u novoj prvoligaškoj sezoni.
Na prvom prozivu bio je i Tomislav Mikulić 33-godišnji stoper koji je s nogometnom karijerom krenuo u Osijeku, zatim bio u Dinamu, te igrao u Belgiji, Grčkoj i Poljskoj. Kako se očekuje uskoro bi trebao pristupiti našem klubu.
Uz njega s pripremama su krenuli: Kardum, Picak, Marković, Bilandžić (vratari), Crepulja, Ejupi, Mihaljević, Brlek, Paracki, Arap, Delić, Purić, Gregurina, Jambor, Peričić, Lela, Ozobić, Barišić, Sminderovac, Martinčić, Brcković, Oštrek, Međimorec, Marcijuš. Naknadno će se priključiti Martinaga zbog školskih obveza i Bistrović koji se s juniorskom momčadi kluba nalazi na turniru u Martinu na Muri.
Prema programu priprema prvi dio održat će se na koprivničkom stadionu na kojem će se u subotu odigrati prijateljska utakmica s novim prvoligašem Interom iz Zaprešića (18.30 sati), dok će drugi prijateljski ogled biti 20. lipnja sa Zagrebom u gostima.
Dan kasnije Slaven Belupo odlazi na Roglu gdje će boraviti do 30. lipnja i u tom razdoblju odigrati prijateljsku utakmicu s jednim slovenskim klubom. Nakon Rogle farmaceuti se vraćaju u Koprivnicu gdje će 4. srpnja imati provjeru s mađarskim FCPaksi.
Kao što je poznato nova prvoligaška sezone kreće 11. srpnja, dok će se ždrijebanje parova održati 15. lipnja u Zagrebu.