ŽELJKO KOPIĆ: OSIJEK JE KVALITETAN ALI MOŽEMO DO POZITIVNOG REZULTATA

04.11.2016.


Nakon dvije pobjede za redom u Kupu s Novigradom i u 14. prvenstvenom kolu s Istrom, Slaven Belupo u subotu gostuje kod četvrtoplasiranog Osijeka koji je u prvom krugu natjecanja na koprivničkom stadionu, nakon vodstva naše momčadi osvojio sva tri boda.
Iako Osječani imaju kvalitetnu momčad, na što ukazuje i njihov visoki plasman na ljestvici u našem klubu vjeruju da nisu bez izgleda u sutrašnjoj utakmici u slavonskom Gradskom vrtu.
Nema dvojbe da su naši subotnji domaćini dobar sastav koji iza sebe u ovosezonskom prvenstvu ima jako dobre rezultate, ali to ne znači da smo bez izgleda u tom ogledu. Imamo pravo da se nadamo pozitivnom rezultatu, ali pod uvjetom da naša igra bude na visokoj razini, naravno uz veliku borbenost i zalaganje u što vjerujem. S Istrom smo pokazali da možemo odigrati dobru utakmicu koja bi nam u Osijeku trebala biti poticajna za nastavak uspješnih prvenstvenih rezultata – istaknuo je na današnjoj pressici trener Slavena Belupa Željko Kopić i nastavio:
Nekih posebnih promjena u našoj momčadi neće biti, što znači da će u Osijeku najvjerojatnije nastupiti sastav koji je svladao Istru. Nedostajat će nam ozlijeđeni Radić, Gregurina i Pokrivač dok su ostali igrači spremni za nastup – zaključio je Kopić.
Utakmica u Osijeku počet će u 17.15 sati a vodit će je daruvarski sudac Bruno Marić, dok će njegovi pomoćnici biti Vedran Đurak iz Stupna i Dražen Mandir iz Zagreba. Četvrti je Ivan Vučković također iz Zagreba, a delegat Ivor Grba iz Strmeca.