ŽELJKO KOPIĆ: OČEKUJEM POBJEDU U SUSRETU S INTEROM

22.04.2016.


U ozračju osvojenog boda u gostima kod Osijeka, Slaven Belupo s optimizmom dočekuje Inter Zaprešić s kojim će igrati posljednju utakmicu 33. prvenstvenog kola u ponedjeljak na Gradskom stadionu.
Za nas je to jako važan susret u kojem želimo ostvariti pobjedu te se zajedno s Interom izravno uključiti u borbu za šesto mjesto što bi uz plasman u finale Hrvatskog kupa, ako ćemo na kraju prvenstva biti šesti bio još jedan uspjeh za našu momčad. Nedostajat će nam Paracki zbog tri žuta kartona, dok su ostali igrači koji su bili u Osijeku spremni za nastup – ističe trener farmaceuta Željko Kopić i nastavlja:
Inter je dobra momčad, ima pet bodova više od nas ali sam uvjeren da će se ta razlika smanjiti nakon utakmice u ponedjeljak u kojoj ćemo učiniti sve da bodovi ostanu, uz podršku naših navijača na koprivničkom travnjaku. Koja će jedanaestorica istrčati na ogled sa Zaprešićanima odlučit ću nakon posljednjeg treninga – kazao je Kopić.
Utakmica s Interom počet će u 18 sati a vodit će je Željko Frković iz Gospića, dok će njegovi pomoćnici biti Goran Pataki iz Đakova i Bojan Zobenica iz Vinkovaca. Četvrti je Dario Bel iz Osijeka, a delegat Ivica Šparavec iz Samobora.