ŽELJKO KOPIĆ: NAJVAŽNIJE DA PRVENSTVO DOČEKAMO POTPUNO SPREMNI

16.06.2015.


Nakon jučerašnjeg ždrijeba za novo prvoligaško prvenstvo koje počinje 10. srpnja poznato je da će Slaven Belupa prva dva kola igrati na gostujućim travnjacima.
Prvi ogled imat će s Istrom 1961 u Puli s kojom je ovog proljeća na stadionu Aldo Drozina odigrao 2:2, a zatim mu slijedi odlazak kod Rijeke koja će i u novoj sezoni biti najozbiljniji konkurent aktualnom prvaku Dinamu.
Nema dvojbe, da je ovakav raspored po mišljenju mnogih dosta nepovoljan, ali tako ne misli i novi trener farmaceuta Željko Kopić koji zajedno sa svojim suradnicima, uz dva treninga dnevno, marljivo priprema igrače našeg kluba za ono što ih očekuje u novom prvenstvu.
Raspored je takav kakav jest i tu se ne može ništa promijeniti. “Liga 10” je vrlo zahtjevna, mora se igrati sa svakim i nema laganih suparnikabez obzira u kojem kolu se s njima sastajemo – kratko je kazao Željko Kopić i nastavio:
Za mene je najvažnije da se maksimalno pripremimo za ono što nas očekuje, jer samo potpuno spremni možemo odgovoriti na sve izazove. Zadovoljan sam kako dečki rade na treninzima i uvjeren sam da ćemo kroz pripremne utakmice iskristalizirati momčad koja će već na početku prvenstva pokazati da se može ravnopravno suprostaviti svakom prvoligašu – zaključio je novi trener Slavena Belupa.