ŽELJKO KOPIĆ: NA RUJEVICI MOŽEMO DO POZITIVNOG REZULTATA

11.12.2015.


Slaven Belupo u nedjelju gostuje kod Rijeke koja ima isti broj bodova kao i vodeći Dinamo. Riječani su uz odličan učinak i jedina nepobijeđena momčad u dosadašnjih 19. prvoligaških kola.
Nema dvojbe da farmaceuti odlaze na vrlo zahtjevan ispit čije je težine itekako svjestan i njihov trener Željko Kopić.
Nakon pobjede u Puli usredotočili smo se isključivo na Rijeku koja ima vrlo kvalitetnu momčad, što uostalom pokazuju i njeni rezultati. Znamo da u goste odlazimo suparniku koji će na svojojRujevici tražiti samo pobjedu, ali mislim da nismo bez izgleda i da uz igru koju smo prikazali na dva naša posljednja nastupa možemo do pozitivnog rezultata – naglasio je Željko Kopić i nastavio:
Nedostajat će nam Križman, Jambor i Mihaljević zbog ozljeda, ali za početni sastav konkurira opravljeni Međimorec. Koja će jedanaestorica istrčati na Rujevici, gdje ćemo prvi put igrati, odlučit ću uoči susreta – završio je trener našeg kluba, dok je napadač Filip Ozobić kazao:
– Ako ćemo igrati kao s Osijekom i Istrom onda se nemamo čega plašiti. U dosadašnjim ovojesenskim utakmicama s Riječanima smo odigrali neodlučeno i pokazali da se s njima možemo potpuno ravnopravno nositi. Vjerujem u naš dobar rezultat na Rujevici – zaključio je Filip Ozobić.
Nedjeljna utakmica počet će u 17 sati a vodit će je Damir Batinić, dok će pomoćnici biti Dejan Berger (obojica iz Osijeka) i Goran Loparac (Sladojevci). Četvrti sudac je Ante Vučemilović (Osijek), a delegat Marko Ilijašev (Beli Manastir).