ŽELJKO KOPIĆ MOŽE BITI ZADOVOLJAN IGROM I REZULTATOM NAŠE MOMČADI S MAĐARSKIM PRVOLIGAŠEM

19.06.2016.


Trener našeg kluba Željko Kopić može biti zadovoljan nakon prijateljskog susreta s mađarskim prvoligašem FC Paksi (4:0), jer su njegovi igrači nakon desetodnevnih priprema prikazali dobar i kvalitetan nogomet.

Utakmica se dogovorno igrala 2×60 minuta na kojoj je “Kopa” izveo dvije momčadi. U prvom poluvremenu nastupili su provjereni i iskusni igrači koji su iznijeli prošlosezonsko prvenstvo, dok su u drugih 60 minuta istrčali mladić, pretežito juniori našeg kluba na koje se i te kako, kao što su pokazali može računati.

Neki od njih već sada kucaju na vrata najbolje jedanaestorice a svoju darovitost i kvalitetu, uvjereni smo, pokazat će i na preostalim pripremnim utakmicama.

Nakon jučerašnjeg ogleda svi igrači koji su nastupili dobili su slobodnu nedjelju a s treninzima će nastaviti u ponedjeljak poslijepodne na koprivničkom stadionu do 22. lipnja kada odlaze na Roglu, gdje će se pripremati do 2. srpnja i odigrati još dvije prijateljske utakmice.

Sa slovenskim prvoligašem Celjem farmaceuti će se sastati 25. lipnja, a s jednim od najboljih iranskih klubova Persepolisom, kojega vodi hrvatski stručnjak Branko Ivanković igrat će posljednjeg dana slovenskih priprema – 2. srpnja.