ŽELJKO KOPIĆ: KOD LOKOMOTIVE ODLAZIMO PO POZITIVAN REZULTAT

08.04.2016.


Nakon prolaza u finale Hrvatskog nogometnog kupa naša se momčad potpuno okrenula prvoligaškom prvenstvu u kojem je u subotu očekuje gostovanje kod četvrtoplasirane Lokomotive.
Imali smo dvije vrlo zahtjevne utakmice s Rijekom i jako sam zadovoljan postignutim, posebno plasmanom u finale Kupa. Nastojali smo što bolje regenerirati momčad, mislim da smo u tome uspjeli i s određenom mirnoćom odlazimo Lokomotivi koja je kvalitetna momčad i koja se bori za ulazak u Europu – kazao je trener Slavena Belupa Željko Kopić i nastavio:
Cijenimo “lokose”, ali idemo po pozitivan rezultat. Neki naši igrači imaju određenih problema s lakšim ozljedama tako da ću početni sastav odrediti nakon posljednjeg treninga – istaknuo je Željko Kopić, dok je mladi “veznjak” i sve upečatljiviji igrač Nikola Jambor naglasio:
Još uvijek smo pod dojmom sjajnom uspjeha u Kupu, no moramo ostati čvrsto na zemlji jer prvenstvo još traje. S Lokomotivom moramo igrati maksimalno borbeno i disciplinirano ako želimo da pozitivnog rezultata. Vjerujem da ćemo ga ostvaritii nastaviti uspješan niz – zaključio je Nikola Jambor koji je ponikao u klupskoj nogometnoj školi.
Utakmicu koja počinje u 15 sati, vodit će Mario Zebec (Cestica), a njegovi pomoćnici bit će Goran Perica (Šibenik) i Marko Stolnik (Varaždin). Četvrti sudac je Dario Kulušić (Šibenik), a delegat Marko Ilijašev (Beli Manastir).