ŽELJKO KOPIĆ: BILI SMO VRLO BLIZU OSVAJANJU BODA

07.03.2016.


Da nije bilo početničke greške kod drugog primljenog pogotka (58. minuta) koji je odlučio pobjednika, Slaven Belupo se nakon gostujućeg susreta s Dinamom u Koprivnicu mogao vratiti s velikim bodom.
Nažalost, još jednom se pokazalo da se greške u obrani skupo plaćaju i da jedna neopreznost sve dobro može baciti u vjetar.
– Zadovoljan sam kako smo igrali u Maksimiru, pokazali smo se u kvalitetnom svjetlu ali opet nas je jedna neshvatljiva greška odvela u poraz i to nije dobro – kazao je nakon utakmice s vodećim Dinamom trener naše momčadi Željko Kopić i nastavio:
– Sredinu terena kontrolirali smo jako dobro,gdje su “modri” inače dominanti sa svim prvoligašima i zbog toga mislim da idemo u pravom smjeru. Šteta što nam je izmaknuo bod čijem smo osvajanju bili vrlo blizu. No idemo dalje, okrećemo se Splitu koji nam u subotu dolazi u goste i nadam se da ćemo igrati još bolje nego do sada – kazao je Željko Kopić trener naše momčadi.
U susretu s Dinamom treći žuti karton dobio je Filip Ozobić i to po našem mišljenju nezasluženo, tako da treneru Kopiću neće biti na raspolaganju za utakmicu sa Splitom s kojim će moći računati na Vedrana Purića, koji je tri javne opomene odradio u Maksimiru.