Zekić uoči posljednje utakmice u sezoni

26.05.2023.


Slaven Belupo će sutra od 16:30 gostovati u Puli kod Istre 1961 u sklopu 36. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige. Bit će to posljednja utakmica ove sezone za našu momčad, a najavio ju je trener Zoran Zekić.

– Raspoloženje je dobro, s obzirom na sve, odradili smo dobar tjedan. Mislim da će igrači biti fokusirani, bez obzira na to što je riječ o posljednjoj utakmici sezone, da će biti profesionalni i na dobroj razini. Dok igraš nogomet, trebaš uživati u tome! Kakvo gorivo… To ili voliš ili ne voliš, a sve drugo je za mene iščašeno razmišljanje. Naravno, nismo svi iste glave, ali to je jedini put… Imat ćemo ovaj put na klupi i dosta juniora, vjerojatno će neki od njih dobiti i priliku na Drosini.

Iako je posljednja, i sutrašnja utakmica je važna.

– Svaka utakmica je jako bitna. Moramo biti disciplinirani, nadam se i puno opasniji, i spremni da se to ne pretvori u nešto u što se ne bi smjelo pretvoriti, a što se ponekad momčadima zna dogoditi. Siguran sam da se i moji igrači na najbolji mogući način žele oprostiti od sezone, kao i oni koji odlaze iz kluba. I meni je to bitna utakmica, posljednja na klupi, i nije mi nevažno kako će završiti – zaključio je Zekić.