Zekić i Branšteter nakon slavlja u Kupu

02.11.2022.


Nogometaši Slaven Belupa s uvjerljivih su 0:6 slavili protiv Nedelišća u 1/8 finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa. Zadovoljni nakon utakmice bili su trener Zoran Zekić i strijelac dva pogotka Luka Branšteter.

– Prije svega zahvale domaćinu na izvrsnom gostoprimstvu, publici koja je došla u velikom broju na fer navijanju. Želim im svaku sreću u daljnjem tijeku njihovog prvenstva. Što se tiče utakmice, znali smo da imamo dovoljan broj igrača u rosteru. Nismo ušli bajno u susret, no zabili smo golove na vrijeme. To je i bio cilj kako utakmica ne bi dugo bila u izjednačenom rezultatu jer bi time i domaćinima raslo samopouzdanje. Također nitko se nije ozlijedio i to je ono što je najbitnije – rekao je Zekić.

– Uvijek je lijepo dok se napadači raspucaju kao što je danas bio slučaj. Ostavili smo Žuljevića, Manaja i Branštetera svih 90 minuta jer na ovakvim utakmicama se ulazi u formu i dobiva na samopouzdanju, pogotovo ako manje igraju. Na njima je da svaku priliku iskoriste i nadam se da je ovo znak da mogu na njih računati i u subotu – zaključio je Zekić.

– Došli smo ovdje i ostvarili naš cilj, a to je prolazak u četvrtfinale Kupa. Drago mi je da sam dao svoj doprinos ovoj pobjedi golovima. Kod prvog, iskreno, ne mogu reći da sam gađao, više se dogodilo slučajno, ali što se mene tiče daj Bože da se ta slučajnost češće ponavlja – rekao je Branšteter