Zdenko Lovrić glavni sudac utakmice Slaven Belupo – Istra 1961

14.10.2020.


Nogometaši Slaven Belupa ovog će petka odmjeriti snage s Istrom 1961 u sklopu 8. kola Hrvatski Telekom Prve lige. Utakmica na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek – Apaš igrat će se s početkom u 18 sati, a nakon dugo vremena vrata tribina će biti otvorena. Istra je trenutno sedmoplasirana momčad prvenstva s jednim bodom više od naše momčadi.

Glavni sudac utakmice bit će Zdenko Lovrić (Đakovo), dok će mu pomoćnici biti Tomislav Keglević (Našice), Ivan Janić (Ilok) i Ivan Matić (Osijek). Glavni VAR sudac bit će Mario Zebec (Cestica), a pomoćni VAR sudac Borut Križarić (Čakovec). Delegat susreta bit će Jure Zečević (Knin), a kontrolor Miroslav Vitković (V. Gorica).

Podsjetimo, sukladno odluci Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Preporuci za održavanje športskih natjecanja na otvorenom uz prisutnost gledateljstva, bit će to prva utakmica nakon dugo vremena na našem stadionu na kojoj je omogućeno prisustvo gledatelja uz pridržavanje određenih mjera:

– Kapacitet stadiona bit će 760 mjesta

– Prilikom ulaska na stadion kupac ulaznice će morati ostaviti osobne podatke (ime, prezime, datum rođenja, broj telefona, potpis)

– Molimo navijače da ne dolaze u zadnji tren uoči početka utakmice kako bi se izbjegle gužve na ulazu na stadion

– Prioritet pri ulasku imat će kupljene godišnje karte

– Ulaznice će se izdavati do popunjenosti dopuštenog kapaciteta

– Gledatelji koji za vrijeme utakmice napuste stadion na isti se neće moći vratiti

– Ulaznica će koštati 30kn

– Vrata stadiona i blagajne otvaraju se od 16:00

EPIDEMIOLOŠKE MJERE:

Razmak između gledatelja 1,5m (tri stolice)
Gledatelji trebaju na dan dolaska na utakmicu izmjeriti tjelesnu temperaturu. Ako je u jutarnjim satima viša od 37,2 °C, ako se osoba osjeća bolesno ili ima bilo koje znakove bolesti (to se odnosi na sve simptome i znakove bolesti, a ne samo na bolesti dišnih puteva), osoba se treba telefonski javiti nadležnom obiteljskom liječniku, koji će odlučiti o daljnjem postupanju.
Preporučuje se da osobe u gledateljstvu sjede tako da nisu smještene jedna iza druge već da u svakom sljedećem redu osoba sjedi za dva mjesta pomaknuta udesno u odnosu na osobu u prethodnom redu.