ZBOG SUSPENZIJE VARAŽDINA, SLAVEN BELUPO JE OVAJ VIKEND SLOBODAN I UPISAT ĆE POBJEDU

06.04.2012.


Ovog vikenda se igra 25. kolo Prve HNL u kojem je Slaven Belupo trebao gostovati kod Varaždina. No, kako su Varaždinci zbog dvije neodigrane proljetne utakmice suspendirani, odnosno isključeni iz daljnjeg natjecanja, farmaceuti su slobodni i upisat će pobjedu – 3:0 bez borbe, kao i svi ostali suparnici varaždinskog kluba do kraja prvenstva.

Odmah nakon suspenzije Varaždina znalo se da nećemo igrati u 25. kolu i počeli smo s pripremama za sljedeću utakmicu kada nam u goste dolazi Lokomotiva. Za nas će to biti vrlo važan susret u kojem ćemo tražiti tri nova boda s kojima bi zadržali europske ambicije. Kako smo ovog vikenda slobodni odlučili smo da u subotu prije podne (10 sati) naše dvije momčadi međusobno odigraju utakmicu na kojoj ću još jednom provjeriti sve igrače s kojima računam za nastavak prvenstva – rekao je Roy Ferenčina, trener Slavena Belupa.

Osim utakmice s Lokomotivom, Slaven Belupo će do kraja prvenstva kod kuće još igrati sa Zadrom i Istrom 1961, dok će u goste Šibeniku i Rijeci.

Valja reći, da su se od ozljeda oporavili Elvis Kokalović i Stjepan Poljak koji u prošlom kolu nisu igrali s Hajdukom i da će kandidirati za momčad sa Lokomotivom.