ZBOG SUDAČKOG PREVIDA SLAVEN BELUPO TEŠKO OŠTEĆEN U ZADRU

23.03.2015.


Slaven Belupo je teško oštećen u Zadru gdje je izgubio neregularno primljenim pogotkom već u 3. minuti igre, kojeg je igrač domaćina Jerbić postigao rukom što je pokazala i tv-snimka susreta.
Da je pogodak zaista neregularan složili su se i svi tv-komentatori koji su u više navrata pregledali snimku utakmice i potvrdili, da su farmaceuti izgubili na nedozvoljeni i nesportski način.
Nema dvojbe, da je zagrebački sudac FranJović zbog takvog previda izravno odlučio utakmicu u korist Zadrana, iako je naša momčad bila bolja svih 90 minuta.
Nakon susreta trener Slavena Belupa Ante Čačić je rekao:
Nemam nikakvih zamjerki svojim igračima na prezentaciji igre koju smo pružili u Zadru iako smo ostali bez bodova, jer smo uvjerljivo imali veći posjed lopte i više prigoda koje nažalost nismo realizirali. Ako su svi vidjeli da je pogodak domaćina postignut rukom onda je to propust koji se ne bi smio događati na prvoligaškim utakmicama. Čestitke mojim igračima na borbenosti i vjerujem da ćemo u nastavku prvenstva biti na još višoj razini – zaključio je Čačić.
Nakon povratka iz Zadra farmaceuti danas imaju slobodno a sutra će se okupiti na treningu s kojim kreće operacija Osijek, koji u sljedećem kolu gostuje u Koprivnici – 2. travnja.
Prvoligašku stanku zbog utakmice Hrvatska – Norveška Slaven Belupo će iskoristiti prijateljskim ogledom sa slovenskim prvoligašem Zavrčom kojeg vodi bivši vratar našeg kluba Ivica Solomun. Utakmica se igra u četvrtak (26. ožujka) s početkom u 16 sati na koprivničkom stadionu.