ZBOG NISKIH TEMPERATURA I SNIJEGA NAŠA ĆE MOMČAD ZA TRENINGE KORISTITI I DVORANU

26.02.2018.


Slaven Belupo je u prošlom prvoligaškog kolu prvi put u povijesti svladao u Splitu momčad Hajduka i donio vrlo važne bodove u Koprivnicu.

Odmah nakon utakmice igrači i stručni stožer malom su proslavili ovu sjajnu pobjedu koju je euro-golom “zapečatio” kapetan Mateas Delić, te se odmah vratili kući gdje ih je dočekao visoki snijeg i vrlo niske temperatura.

Zbog splitskog uspjeha trener Tomislav Ivković igračima je dao slobodnu nedjelju i ponedjeljak kako bi se malo odmorili i opustili, tako da će s treninzima nastaviti u utorak.

Kako su najavljene još izdašnije snježne padaline i niže temperature Slaven Belupo će s vježbanjem krenuti u sportskoj dvorani, te se za dan ili dva opet vratiti na “vanjske” terene i pripremati se za nedjelju utakmici s Dinamom u Maksimiru, koja je isto tako važna kao i susret s Hajdukom.

Za sada trener Tomislav Ivković kako je rekao još ne razmišlja o ogledu s Dinamom u Zagrebu već razmišlja, gdje i kako trenirati u ovim nemogućim zimskim uvjetima.

Svjestan je prvi stručnjak naše momčadi da će se morati zajedno s igračima do maksimirske utakmice snalaziti na razne načine, no uvjereni smo da će ekipu pripremiti najbolje što može i da će Slaven Belupo s Dinamom također pokazati svoju kvalitetu, kao što ju je pokazao s Hajdukom u Splitu.