ZBOG GREŠAKA I NEKONCENTRIRANOSTI SLAVENAŠI OLAKŠALI POSAO HAJDUKU

18.09.2016.


Iako su sve do 70. minute bili ravnopravni Hajduku na Poljudu, u nekim trenucima čak i bolji s naznakom izjednačenja, naši nogometaši doživjeli su uvjerljivi poraz.
Neshvatljivo je koliko su grešaka napravili u obrani, posebno u završnici susreta u kojem su još jednom pokazali nekoncentriranost, kao i u ogledima s Osijekom i Lokomotivom u kojima su također ostali bez bodova.
Ne znam što reći nakon visokog poraza, nego čestitati Splićanima na pobjedi. Bila je to naša četvrta izgubljena utakmica u nizu i to na način koji nije na prvoligaškoj razini. Pogotke primamo kada igramo dobro i na kraju nažalost gubimo – istaknuo je nakon utakmice na Poljudu trener Slavena Belupa Željko Kopić i nastavio:
Prije vodstva Hajduka imali smo dvije sjajne prigode koje nismo iskoristili da bi drugi gol primili iz jedne neshvatljive situacije kada se lopta odbijala od naših obrambenih igrača i na kraju završila kod splitskog napadača Saida koji je domaćine doveo u vodstvo 2:0, što je utakmicu odvelo u krivom pravcu. Svjestan sam da ne djelujemo kao na početku sezone i to je problem koji moramo što prije riješiti, naravno već za sljedeće nastupe – zaključio je trener našeg kluba kojeg očito očekuje veliki posao u nastavku prvenstva.