ZAVRŠILI SMO SEZONU NA NAJBOLJI MOGUĆI NAČIN – KAZAO JE TOMISLAV IVKOVIĆ

18.05.2018.


Nakon što je Slaven Belupa u posljednjem ovosezonskom kolu osvojio sva tri boda s Osijekom njegov trener Tomislav Ivković na pressici poslije utakmice bio je više nego zadovoljan igrom, a posebno rezultatom.
Bila je to jedna čvrsta utakmica u kojoj smo igrali dobro, imali dominaciju a onda nas je Osijek ‘ubio’ pogotkom u zadnjim sekundama prvog poluvremena. Nije se uvijek lako vratiti nakon vodstva suparnika no mi smo u tome uspjeli i zato čestitam mojim igračima na htijenju i zalaganju. Završili smo sezonu na najbolji mogući način osvojivši najviše bodova od kada se igra Liga 10 – kazao je Tomislav je Ivković te nastavio:
Ako zadržimo šestu poziciju i ako smo osvojili najviše bodova od kada je Liga 10 onda mislim da smo napredovali. Devet igrača je u kadru iz omladinske škole, što je velika stvar za svaki klub – istaknuo je trener Ivković, dok je osječki strateg Zoran Zekić naglasio:
Čestitam Slavenu na pobjedi. Utakmica je bila korektna, vrlo otvorena s obje strane i da je bilo više mirnoće bilo bi i više prigoda. Osobno mislim da bi se suci trebali učiti na malo nižim ligama jer je bilo dosta neuvjerljivih odluka, ali time ne želim umanjiti pobjedu našeg suparnika – istaknuo je trener Osječana.