ZAPREŠIĆANI MOGU BITI ZADOVOLJNI ŠTO SU PRIMILI SAMO “ČETIRI KOMADA”

02.11.2015.


Uvjerljiva pobjeda Slavena Belupa u susretu s Interom iz Zaprešića (4:0) pokazala je da naša momčad nije zaboravila ostvarivati stopostotne učinke i “tresti” suparničke mreže.
S vrlo nezgodnim suparnikom koji je do nedjelje navečer bio hit prvoligaškog prvenstva naši igrači su se pokazali u pravom svjetlu i nakon više od dva mjeseca još jednom obradovali svoje navijače.
Igra Slavena Belupa je pokazala svu nogometnu raskoš tako da gosti mogu biti zadovoljni što su se u njihovoj mreži našla samo “četiri komada”.
Osobito dobro naša je momčad izgledala u drugom poluvremenu kada je postigla tri pogotka koja su uz vodeći gol Mateasa Delića (20. minuta) redom realizirali Stefan Savić, Filip Ozobić i mladi David Arap kojemu je to bio prvijenac u prvoligaškom natjecanju.
Inače, cijela momčad farmaceuta djelovala je vrlo uigrano, od obrane do napada, tako da Zaprešićani nemaju za čime žaliti jer su nadigrani od boljeg i kvalitetnijeg suparnika.
S ovom pobjedom Slaven Belupo, kako je rekao jedan od vjernih navijača našeg kluba sada se “lakše diše” i bezbrižnije odlazi u goste posljednjem Zagrebu u subotu u Kranjčevićevu.
Svjestan je toga i trener Željko Kopić čija je momčad u posljednja tri nastupa: Osijekom u gostima, Šibenikom u kupu i Interom u Koprivnici postigla šest pogodaka, a nije primila niti jedan.
Vjerujemo, da će mreža Slavena Belupa ostati netaknuta i u Kranjčevićevoj gdje su Koprivničanci znali ugodno iznenaditi i gdje su 1997. godine ostvarili svoj najveći uspjeh – plasman među hrvatske prvoligaše.