ZAPREŠIĆ TREBA ZABORAVITI I OKRENUTI SE ZAGREBU!

18.08.2015.


Slaven Belupo zaista može žaliti za izgubljenim bodovima u gostima kod Intera koji je došao do pobjede zahvaljujući greškama naše obrane, što su Zaprešićani iskoristili i ostvarili pobjedu – 2:1.
U tome im je također pomoglo isključenje Ozobića koji je neoprezno startao na domaćeg igrača Glavinu te morao u svlačionicu, tako da je naša momčad od 58. minute na travnjaku ostala s desetoricom igrača.
Ubrzo je zbog ozljede igru morao napustiti i “veznjak” Paracki što je treneru Kopiću stvorilo dodatni problem u sustavu igre s kojom je želio zadržao pozitivan rezultat.
U prvom poluvremenu kontrolirali smo igru, imali vodstvo, a onda smo u drugom dijelu vrlo brzo i neočekivano primili pogodak iz slobodnog udarca. Odmah nakon toga ostali smo s igračem manje, što je preokrenulo utakmicu – naglasio je trener Željko Kopić koji se već okrenuo ogledu sa Zagrebom kojem će farmaceuti biti domaćini u sljedećem kolu – nedjelja 19 sati.
U našem klubu očekuju da će momčad nakon Zaprešića reagirati kao što je reagirala nakon poraza na startu sezone u Puli te u nastavak prvenstva krenuti dobrim igrama, posebno sa Zagrebom koji je u ovom kolu na svom stadionu s Istrom osvojio samo bod i zadržao posljednje mjesto na ljestvici.
Vjerujemo, da će stručni stožer predvođen trenerom Kopićem pronaći načina za uspješan rezultat s “pjesnicima” iz Kranjčevićeve i pokazati, da Slaven Belupo ostaje među kandidatima za plasman u sredini ljestvice.