Započela prodaja polugodišnjih ulaznica

18.01.2022.


Nogometni klub Slaven Belupo omogućio je svojim navijačima kupnju polugodišnjih ulaznica za sve domaće utakmice u proljetnom dijelu aktualne sezone, sezone 2021/2022.

Polugodišnja ulaznica uključuje:
• sve domaće utakmice NK Slaven Belupo u HT Prvoj ligi u proljetnom dijelu prvenstva – sezona 2021/22. (8 utakmica)

Cijene polugodišnjih ulaznica za proljetni dio prvenstva – sezona 2021/22:
– 150,00 kn
– 135,00 kn – članovi kluba
– 100,00 kn – umirovljenici i djeca do navršenih 18 godina (kupovina ulaznice isključivo u Klubu, nije moguća online kupovina ulaznice)

• u slučaju ograničenja broja gledatelja na stadionu uslijed epidemioloških mjera ili drugih razloga, vlasnici polugodišnjih ulaznica imaju pravo prioriteta dolaska na stadion

• u slučaju zabrane prisustvovanja publike na domaćim utakmicama zbog epidemioloških odluka Nacionalnog Stožera, NK Slaven Belupo garantira novčano obeštećenje koje će se obračunati na kraju sezone proporcionalno broju propuštenih utakmica te će se taj iznos moći iskoristiti za kupnju godišnje ulaznice u idućoj natjecateljskoj sezoni 2022/2023.

Prodajna mjesta:
• Klub – ponedjeljak i srijeda od 08-12 sati
• Online na ulaznice.hr* – LINK
*ulaznice kupljene online moraju se podići u prostorijama kluba

Svaki vlasnik polugodišnje ulaznice, prilikom ulaska na stadion morat će, sukladno Članku 6. odluke o nužnim epidemiološkim mjerama, predočiti EU digitalnu COVID potvrdu u tiskanom ili digitalnom obliku i osobni dokument koji potvrđuje da je vlasnik iste. Posjedovanje EU digitalne COVID putovnice nije uvjet za kupovinu polugodišnje ulaznice, ali je trenutno uvjet za ulazak na stadion.

Jedna osoba može kupiti najviše dvije (2) polugodišnje ulaznice uz predočenje osobnog dokumenta za svaku osobu.
Sve dodatne informacije i upiti mogu se dobiti na broju 048/220-034 ili putem e-maila nk.slaven-belupo@kc.t-com.hr, a za sve eventualne promjene javnost ćemo informirati putem naše službene web stranice i društvenih mreža.