ZAHVALJUJEM SE NAVIJAČIMA NA PODRŠCI U OSIJEKU – U SPLIT IDEMO PO POZITIVAN REZULTAT – KAZAO JE ŽELJKO KOPIĆ

13.05.2016.


Slaven Belupo je danas otišao na posljednju prvoligašku utakmicu koju će u subotu (19) sati igrati kod domaćina Splita.
Bit će to oproštaj od ovosezonskog natjecanja u kojem su naši igrači postigli sjajan uspjeh plasiravši se u finale Hrvatskog nogometnog kupa i bez obzira na rezultat sutrašnjeg splitskog ogleda u prvoligaškom prvenstvu osvojili sedmo mjesto.
Na pressici uoči odlaska u Split trener naše momčadi Željko Kopić je istaknuo:
Zahvaljujem se našim navijačima i ljudima koji vole Slaven Belupo na podršci koju su nam pružili na finalu Kupa u Osijeku. Bili su sjajni svih 90 minuta i za vrijeme svečanog dijela te pokazali koliko vole svoj klub, što nas obvezuje da u sljedećoj sezoni budemo još bolji i kvalitetniji – kazao je Željko Kopić i dodao:
U Split idemo kao i na svaku dosadašnju utakmicu, igrat ćemo maksimalno ozbiljno i odgovorno, te pokazati igru koja će biti na visokoj razinama. Bit će određenih promjena u sastavu, tako da će prigodu za nastup dobiti i neki igrači s manjom minutažom – naglasio je Trener Kopić dok je kapetan momčadi Mateas Delić dodao:
Idemo odigrati dobru utakmicu, neće to biti izlet jer se pozitivnim rezultatom želimo oprostiti od ove sezone. Cilj nam je da u Splitu dostojno prezentiramo Grad i naš klub. Također se zahvaljujem navijačima na podršci koju su nam pružili na finalnoj utakmici Hrvatskog kupa – rekao je Mateas Delić.
Subotnju utakmicu u gostima kod Splita vodit će Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca, a njegovi pomoćnici bit će Goran Pataki (Đakovo) i Hrvoje Barišić (Osijek). Četvrti sudac je Ivan Zeko- Pivač (Osijek), a delegat Ivan Jurina (Zabok).