ZAGREB MORA PASTI U KOPRIVNICI!

22.10.2010.


Nakon izgubljene utakmice s Hajdukom u Splitu, Slaven Belupo u subotu na Gradskom stadionu uz TV-prijenos dočekuje momčad Zagreba, koja na prvoligaškoj ljestvici ima bod više i za farmaceute je uvijek nezgodan suparnik.
Imamo problema sa sastavom jer su ozlijeđeni Bušić, Papa i Rogulj, a zbog tri javne opomene neće igrati mladi reprezentativac Kokalović. Ipak vjerujem, da možemo svladati „pjesnike" i pokazati da zaslužujemo bolji plasman od trenutačnog. Igrat ćemo i pred tv-kamerama, što je dodatni motiv u nastojanjima za pobjednički rezultat – kazao je Mile Petković, trener koprivničkog prvoligaša i dodao:
Zagreb je dobra momčad u kojoj igra nekoliko mladih i darovitih igrača i sigurno nam neće biti lako. No, igramo na našem terenu na kojem moramo pokazati da smo domaćini. Očekujem, da ćemo krenuti s realizacijom, jer za pobjednički rezultat moramo postizati pogotke. Ne dvojim, da će naša momčad pružiti svoj maksimum i pokazati svoje pravo lice – zaključio je Mile Petković, koji je odlučio da će umjesto Kokalovića mjesto u obrani naše momčadi najvjerojatnije zauzeti Labudović.