ZAGREB MORA OSTATI BEZ BODOVA U KOPRIVNICI!

29.02.2016.


Izgubljena utakmica s Interom u Zaprešiću ostala je iza nas jer nas već u utorak očekuje novi dvoboj.

U sklopu 25. kola u goste nam dolazi posljednjeplasirani Zagreb koji na ljestvici ima čak 14 bodova manje i koji gotovo nema izgleda za opstanak.

U svaku utakmicu moramo ići na pobjedu, posebno na koprivničkom travnjaku, pa tako i sa Zagrebom. Favoriti smo u ovom susretu i to ćemo pokazati pred našim navijačima. Iako je Liga rezultatski nepredvidiva bodovi moraju ostati u Koprivnici kako bi mirnije nastavili prvenstvenu utrku – ističe trener Slavena Belupa Željko Kopić i nastavlja:

Bit će nekih promjena u našoj momčadi, sigurno zbog teže ozljede izostaje vratar Blažević umjesto kojeg će ući Matjaž Rozman, dok ću o stalim “kombinacijama” odlučiti uoči utakmice. Očekujem maksimalni pristup svakog našeg igrača, veliko zalaganje, podršku s tribine i naravno uspješan rezultat – kazao je trener Željko Kopić.

Utakmica Slaven Belupo – Zagreb počinje u 17 sati, a vodit će je Marijo Strahonja iz Zaprešića. Njegovi pomoćnici bit će Goran Pataki (Đakovo) i Borut Križarić (Čakovec). Četvrti: Igor Pajač (Sv. Ivan Zelina), dok je delegat Ivan Smroković (Rijeka).