ZADRANI MORAJU BITI POBIJEĐENI NA KOPRIVNIČKOM STADIONU!

06.05.2014.


U miri i tišini Slaven Belupo se priprema za najvažniju utakmicu sezone kojuu nedjelju igra na koprivničkom stadionu s momčadi Zadra.
Bit će to još jedan kvalifikacijski susret u kojem farmaceutima igra samo pobjeda, ako se žele spasiti od ispadanja iz prvoligaškog natjecanja.
Uprava našeg kluba, kao i na zadnje četiri utakmice ponovno će otvoriti vrata stadiona za besplatni ulaz gledatelja od kojih se očekuje velika podrška, koja će biti itekako potrebna u ogledu sa Zadranima čija se momčad također bori za očuvanje prvoligaškog statusa.
Utakmica s Dinamom u prošlom kolu vrlo brzo je zaboravljena i sva pozornost uprta je u nedjeljni susret koji će, uvjereni smo, okupiti istinske navijače Slavena Belupa te ispuniti tribinu Gradskog stadiona.
Trener Elvis Scoria ima na raspolaganju sve raspoložive snage, nema “kartoniranih” i sigurno će sastaviti najbolju momčad u ovom trenutku.
Prema riječima vodećih ljudi kluba od igrača se očekuje da ostave srce na travnjaku i uz veliku borbenost pokažu, da im je mjesto među prvoligašima.
Povjerenik za suđenje danas je odredio i suce 35. prvoligaškog kola u kojem će utakmicu Slaven Belupo – Zadar voditi Ante Vučemilović iz Osijeka, dok će njegovi pomoćnici biti Goran Pataki (Đakovo) i Jerko Crnčić (Vrbovec).
Četvrti je Goran Loparac (Sladojevci), 1. dopunski. Fran Jović, 2. dopunski: Dalibor Mlakar (obojica iz Zagreba). Delegat: Ante Marušić (Split).
Nema dvojbe da Slaven Belupo u susretu sa Zadrom i u posljednjem kolu s Rijekom na Kantridi odlučuje o svojoj prvoligaškoj sudbini.