ZADAR MORA BITI POBIJEĐEN U KOPRIVNICI!

21.11.2013.


Nakon dvotjedne stanke 17. prvoligaško kolo otvaraju Slaven Belupo i Zadar, koji će se u petak u 18 sati sastati na koprivničkom stadionu.
Bit će to susret u kojem farmaceuti očekuju pobjedu i pomak na prvenstvenoj ljestvici.
Svjesni smo da su Zadrani opasni suparnik koji je u dosadašnjem prvoligaškom natjecanju osvojio više bodova u gostima nego kod kuće, ali vjerujem da im to neće uspjeti na našem travnjaku iako imaju dobru momčad. U njihovoj ekipi nalazi se nekoliko poznatih i provjerenih igrača: Neretljak, Tadić, Hrgović, Surač … koji svojim iskustvom mogu mnogo toga pridonijeti, ali naša je obveza zbog navijača i sponzora da igramo kvalitetno i borbeno te da bodovi ostanu u Koprivnici – kazao je na današnjoj pressici trener Slavena Belupa Mladen Frančić i nastavio:
Koprivnički stadion mora biti neosvojiva tvrđava, kao što je to nekad bio i zbog toga sam optimista. Dobro smo iskoristili prvoligašku stanku, od ozljeda potpuno se oporavilo nekoliko igrača i sa Zadrom ćemo nastupiti u najjačem sastavu. Ne dvojim, da će cijela momčad igrati maksimalno borbeno i pokazati da možemo do pobjedničkog rezultata. Naša će igra biti napadačka uz oprez u obrani i uvjeren sam da ćemo osvojiti sva tri boda – zaključio je trener našeg kluba koji je odmah nakon konferencije za novinare igrače poveo u tvrtku Belupo, gdje su djelatnicima glavnog klupskog sponzora dijelili ulaznice kako bi ih u petak došli bodriti na utakmicu sa Zadranima.
Susret će voditi splitska trojka: Goran Gabrilo (glavni), Mario Pepur i Hrvoje Radić (pomoćnici). Četvrti sudac je Ivica Radošević (Gospić), a dvojica dopunskih su: Ivo Krečak (Šibenik) i Vedran Mamić (Split). Delegat: Ivan Šutalo (Osijek).