ZA OPROŠTAJ OD JESENSKOG PRVENSTVA OČEKUJEMO TRI BODA – REKAO JE ŽELJKO KOPIĆ

18.12.2015.


Nakon što je Slaven Belupo svladao Istru na njenom travnjaku u Puli i osvojio bod kod drugoplasirane Rijeke, u nedjelju ga u sklopu 21. prvenstvenog kola očekuje posljednji jesenski susret s Lokomotivom na njegovom stadionu, koja na ljestvici drži peto mjesto sa šest bodova prednosti.
Za nas je to jako važna utakmica u kojoj nam je namjera nastaviti uspješni niz i pokazati da se nalazimo u vrlo dobroj formi. Lokomotiva je kvalitetna momčad, igra dobar nogomet, ali i mi smo u jednom uspješnom nizu koji ne želimo prekinuti – kazao je trener naše momčadi Željko Kopić i nastavio:
Cilj nam je osvojiti sva tri boda i pokazati da su naši posljednji rezultati stvar dobrog i predanog rada. O jedanaestorici koja će istrčati na koprivnički travnjak odlučit ću nakon posljednjeg treninga uoči susreta – zaključio je strateg naše momčadi dok je njen kapetan Mateas Delić dodao:
Nekoliko posljednjih utakmica odigrali smo vrlo dobro, postigli rezultate koji nas ohrabruju i spremni smo za ogled s Lokomotivom. Vjerujem, da ćemo nakon susreta biti zadovoljni zajedno s našim navijačima i na najljepši način se oprostiti od jesenskog prvenstva. Nastojat ćemo pokazati da samo gazde na našem stadionu i da nitko ne može na koprivničkom travnjaku računati na bodove – istaknuo je Mateas Delić.
Utakmica se igra u nedjelju s početkom u 15 sati, a vodit će je Marko Matoc iz Zaprešića. Njegovi pomoćnici bit će Jerko Crnčić iz Vrbovca i Davor Kožarec iz Domaslovca. Četvrti sudac je Ivan Pajač iz Sv. Ivan Zelina, a delegat Ivan Duvnjak (Virovitica).