VUGRINCU NAGRADA “DOBRI DUH NOGOMETA” – ČAČIĆ ZAMALO BOLJI OD MAMIĆA

05.06.2015.


U zagrebačkoj hotelu Westin održana je treća dodjela nagrada u organizaciji HUNS-a i Sportskih novosti. Glasao je 241 nogometaš i treneri iz deset prvoligaških klubova.
Po treći put dobitnik Nogometnog Oscara je Luka Modrić – najbolji hrvatski reprezentativac, dok je najbolji prvoligaški igrač Marko Pjaca, koji je ujedno proglašen i najboljim mladim hrvatskim igračem.
U kategoriji “Dobri duh nogometa” nagradu je dobio sada već bivši igrač Slavena Belupa Davor Vugrinec, najbolji strijelac u povijesti prvoligaškog hrvatskog prvenstva koji se u našem klubu nakon trogodišnjih nastupa u susretu sa Zadrom oprostio od aktivnog igranja.
Za najboljeg trenera u prošloj sezoni proglašen je trener Dinama Zoran Mamić, koji je po izboru kolega dobio isti broj bodova kao i dosadašnji trener Slavena Belupa Ante Čačić, koji je ovih dana preuzeo vođenje zagrebačke Lokomotive.
No, Oscar je pripao Mamiću jer prema propozicijama, ako treneri imaju isti broj bodova pobjeđuje onaj čija je momčad bolje plasirana.