VRLO VAŽAN SUSRET S RIJEČANIMA

24.09.2015.


Nakon očekivanog plasmana u osminu finala Hrvatskog nogometnog kupa, poslije pobjede u susretu s Tehničarom 1974 iz Cvetkovca (3:0), Slaven Belupo se potpuno okrenuo prvenstvenom nastupu s Rijekom koja u subotu gostuje u Koprivnici (19 sati).
Bit će to vrlo važna utakmica u kojoj će se vidjeti snaga farmaceuta, koji su u dva zadnja ogleda na svom travnjaku sa Splitom i Istrom postigli neodlučene rezultate.
Kako su Riječani uz Dinamo jedan od najboljih prvoligaša u našem klubu nitko ne dvoji da će to biti jako težak susret u kojem će uz dobru igru trebati i dosta srećekoja je itekako nedostajala s Puljanima, jer momčad s Kantride u dosadašnjih deset kola još nije poražena.
Trener Željko Kopić imat će s Rijekom na raspolaganju Mikulića i Parackog, koji zbog kartona nisu mogli nastupili s Istrom, a očekuje se da će za momčad također biti spremni Delić i Križman.
Za gostovanje Riječana u našem gradu vlada veliko zanimanje, te se očekuje znatno veći posjet gledatelja nego što je bio na zadnje dvije utakmice.
Susret će voditi Damir Batinić iz Osijeka, a njegovi pomoćnici bit će Tomislav Petrović iz Valpova i Hrvoje Barišić, dok je četvrti sudac Dario Bel (obojica iz Osijeka). Delegat je Stipe Doljanin iz Hrvaca.