VRLO SAM ZADOVOLJAN REZULTATOM I IZVEDBOM NAŠE MOMČADI NA KANTRIDI – REKAO JE TRENER KOPIĆ

20.07.2015.


Osvojeni bod u gostima kod Rijeke itekako je poboljšao ozračje u Slavenu Belupu, koji je na Kantridi pokazao znatno bolju igru nego na startu prvenstva s Istrom u Puli.
Koprivnički prvoligaš predstavio se kao organizirana i kvalitetna momčad koja je zasluženo ostala nepobijeđena na vrućem riječkom travnjaku i pokazala, da u nastavku prvenstva može igrati vrlo zapaženu ulogu.
Zadovoljan sam osvojenim bodom i naravno igrom koju smo prikazali, posebno u prvih 30 minuta kada smo djelovali vrlo organizirao u svim linijama. Rijeka je jedna od naših najboljih ekipa i zato je neodlučeni rezultat na Kantridi za nas veliki uspjeh – kazao je nakon povratka u Koprivnicu trener Slavena Belupa Željko Kopić i nastavio:
Samo borbenošću i zalaganjem može se do željenog rezultata i bila bi prava šteta da ga nismo ostvarili. Na Kantridi smo dva puta vodili, zatim gubili, ali smo se pri samom kraju vratili u susret i zasluženo izjednačili. Riječani su očekivano imali veći posjed lopte, no mislim da smo im se jako dobro suprostavili. S osvojenim bodom na Kantridi mirnije dočekujemo Lokomotivu za sedam dana na našem stadionu. Ovog tjedna potpuno ćemo se usredotočiti na taj susret koji nam je jako važan, jer s njime otvaramo sezonu pred našim navijačima – rekao je između ostalog Željko Kopić koji će već današnji poslijepodnevni trening podrediti dolasku zagrebačkih “Lokosa”, koje vodi bivši trener naše momčadi Ante Čačić.