VRLO DOBAR NASTUP FARMACEUTA

02.07.2012.


Nakon vrlo dobre igre i pobjede (2:0) u prijateljskom susretu u gostima sa zagrebačkom Lokomotivom, nogometaši Slavena Belupa dobili su dvodnevni odmor i s treninzima nastavljaju u utorak prije podne na koprivničkom stadionu.

Trener Ferenčina vrlo je zadovoljan nastupom momčadi koja je svih 90. minuta bila bolja od Lokomotive i pokazala, da je sprema i za veće izazove. Farmaceuti su tijekom utakmice imali niz stopostotnih prigoda od kojih su realizirali dvije, Bušić i Pilipović. Najbolju nije iskoristio Vručina koji je nekoliko minuta prije kraja propustio realizirati jedanaesterac.

U sastavu Slavena Belupa zbog lakših ozljeda nisu nastupili Maras, Kokalović, Glavica, Brlek, Takač i Abramović, te Čanađija koji će se sutra staviti pod potpuni nadzor trenera Ferenčine.

Sljedeći nastup farmaceuti će imati u subotu i nedjelju na turniru u Ruščici kod Slavonskog Broda, gdje će još sudjelovati tuzlanska Sloboda, slovenski Koper i vinkovačka Cibalia. Nakon tog nastupa trener Ferenčina odredit će igrače s kojima će ući u Euroligu i domaće prvenstvo.