VRIJEME JE ZA TRI PRVA GOSTUJUĆA BODA – ISTAKNUO JE TRENER ŽELJKO KOPIĆ

06.11.2015.


Odmah nakon uvjerljive pobjede s Interom, Slaven Belupo se okrenuo utakmici 16. prvenstvenog kola u gostima kod Zagreba koji na ljestvici drži posljednje mjesto s pet osvojenih bodova.
Uz svakodnevne treninga prvi stručnjak našeg kluba Željko Kopić, koji je prošle sezone vodio “pjesnike” vrlo je oprezan uoči tog susreta, ali isto tako zrači optimizmom.
Ušli smo u uspješnu seriju i opravdano očekujem da ćemo je nastaviti. Odigrali smo neodlučeno u Osijeku, pobijedili u kupu Šibenik i sva tri boda osvojili u prošlom kolu na našem travnjaku s Interom. Ozračje u klubu je odlično i naravno da idemo na pobjedu. Svjesni smo da neće biti lako, ali spremni smo za osvajanje prva tri gostujuća boda – kazao je Željko Kopić i nastavio:
Zagreb je dobra momčad koja ima premalo bodova i vrijedi znatno više od trenutačnog plasmana. U svojim redovima ima nekoliko kvalitetnih igrača i jako dobro poznajem njihove mogućnosti. Naravno da nam neće biti lako, moramo biti oprezni, ali mislim da ćemo konačnim ishodom obradovati naše navijače – završio je Željko Kopić.
Utakmica Zagreb – Slaven Belupo igra se u subotu s početkom u 19 sati, a vodit će je Domagoj Vučkov iz Rijeke. Njegovi pomoćnici bit će Siniša Premužaj iz Varaždina i Robi Kezele, također iz Rijeke. Četvrti sudac je Bruno Marić (Daruvar), a delegat Jure Zečević (Knin).