VRIJEME JE ZA PRVU PROLJETNU POBJEDU!

21.03.2014.


Koprivnički prvoligaš u nedjelju na Gradskom stadionu dočekuje još jednu momčad iz vrha hrvatskog nogometa. U goste mu dolazi trećeplasirana Rijeka, koju je trener Elvis Scoria vodio prije nego što je ponovno došao u Slaven Belupo.
Iako ovog proljeća još nismo osvojili bod ipak se polako dižemo u igri, što su pokazale naši posljednji nastupi i mislim da je došlo vrijeme za pobjedu. Ovog smo tjedna vrlo dobro radili, igrači su svjesni da je svaka utakmica jako važna i nadam se da će to pokazati na travnjaku. Igrat će samo najspremniji, jer za nas je ovaj ogled veliki izazov i jedan od najvažnijih. Uz agresivnu i borbenu igru očekujem i podršku iz gledališta koja bi nam jako mnogo značila i sigurno dala vjetar u leđa – naglasio je na današnjoj konferenciji za novinare trener farmaceuta Elvis Scoria, koji se osvrnuo i na sastav Riječana:
Vrlo su kvalitetni, imaju široki izbor igrača i znatno su skuplja momčad od nas. No, mi se moramo postaviti kao pravi domaćini, igrati maksimalno odgovorno i naravno na rezultat. U srijedu su imali tešku utakmicu s Istrom u kupu, ali mi moramo gledati u svoje dvorište i razmišljati samo o nama. Sastav koji će istrčati u nedjelju na Gradski stadion odredit ću uoči utakmice – zaključio je trener Scoria.
Susret će početi u 15 sati, a vodit će ga sudac Igor Pristovnik. Njegovi pomoćnici bit će Igor Kramar i Ivica Modrić, dok je četvrti Dario Vrabec (svi iz Zagreba). Prvi dopunski je Dalibor Mlakar (Zagreb), a drugi Tomislav Bionda (Zaprešić). Delegat susreta: Branislav Škeva (Imotski).