VRAĆAJU SE KOKALOVIĆ I POLJAK!

11.04.2012.


Trener našeg kluba Roy Ferenčina za subotnju utakmicu s Lokomotivom imat će na raspolaganju Kokalovića i  Poljaka koji su se oporavili od ozljeda i rade pod punim opterećenjem, dok je neizvjestan nastup Marasa koji još uvijek ima problema s leđima.

Kako je do kraja prvenstva ostalo još pet kola utakmica s Lokomotivom je od velike važnosti za farmaceute, koji su i dalje najveći kandidati za osvajanje trećeg mjesta i plasman u Europsku ligu.

Sve je dakle u rukama naše momčadi koja će u subotu na koprivničkom travnjaku tražiti pobjedu, s kojom bi se još više približila željenom cilju.

Slično razmišlja i trener Ferenčina koji je svojedobno vodio Lokomotivu i koji itekako poznaje sastav Zagrepčana u čijim redovima nastupa dosta igrača iz Dinama.

No, ako naš klub želi zadržati izglede za europski plasman u subotu treba osvojiti sva tri boda i pokazati da se opravdano nalazi u samom vrhu prvoligaške ljestvice.

Treneru Ferenčini trenutačno nisu na raspolaganju juniori Geng i Brlek koji su sa U-19 reprezentacijom Hrvatske, dok Čanađija zbog lakše ozljede vježba smanjenim intezitetom.