VRAĆA SE GLAVICA, TKO UMJESTO PURIĆA?

19.10.2011.


Nakon 11 odigranih kola Slaven Belupo se nalazi na petom mjestu prvoligaške ljestvice s 18 osvojenih bodova, tri manje od trećeplasiranog Splita.

Farmaceutima se u subotu na Gradskom stadionu pruža prigoda za osvajanje novih bodova u susretu sa Šibenikom, koji s trenutačno nalazi na 14. mjestu i koji se bori za prvoligaški status.

U sastav Slavena Belupa sa Šibenčanima vraća se mladi reprezentativac Dejan Glavica, koji je u prošlom kolu s Lokomotivom odradio kaznu neigranja zbog tri javne opomene, ali će zbog tri žuta kartona izostati branič Vedran Purić. Trener Roy Ferenčina još nije odlučio tko će zamijeniti Purića, no ulasku u početnu jedanaestoricu najbliže je Antonio Mamić, koji je to mjesto igrao na dosadašnjim prijateljskim susretima. Odluka je dakle na treneru Ferenčini, koji vjerojatno traži i druge kombinacije.

Za momčad koprivničkog prvoligaša još najmanje tri tjedna neće konkurirati Stjepan Geng (18), kojem je prije nekoliko dana dr. Ernest Pintarec u koprivničkoj bolnici obavio artroskopiju koljena.

Ostali igrači Slavena Belupa za sada nemaju zdravstvenih problema i spremni su za subotnji ogled sa Šibenikom, koji se igra u 16 sati.