VJERUJEM U POZITIVAN REZULTAT S DINAMOM – KAZAO JE TRENER SLAVENA BELUPA ŽELJKO KOPIĆ

19.11.2015.


Nakon dvotjedne prvoligaške stanke nogometaši Slavena Belupa potpuno mirno dočekuju susret s najboljim hrvatskim klubom – Dinamom, koji uz nastupe u nacionalnom prvenstvu igra i Ligu prvaka.
Nitko ne dvoji da su utakmice s Modrima na koprivničkom stadionu najposjećenije i da su uvijek nogometni praznik u središtu Podravine.
Prvenstvenu stanku iskoristili smo na najbolji način i potpuno smo spremni za ovaj vrlo važan ogled. Kod kuće uvijek igramo dobro, pokazali smo to s Rijekom i Hajdukom, iako smo sa Splićanima izgubili minimalnim rezultatom, a posebno s Interom. Uvjeren sam da ćemo i s Dinamom pokazati koliko vrijedimo i da ćemo dati svoj maksimum. Nemamo ozlijeđenih igrača tako da mogu sastaviti najjaču momčad. Očekujem da možemo do pozitivnog rezultata i da će naši navijači na kraju utakmice biti zadovoljni – kazao je trener našeg kluba Željko Kopić, dok je Vedran Purić, jedan jedan od najiskusnijih igrač dodao:
Na našem stadionu uvijek igramo dobro, mnogo bolje nego u gostima i uvjeren sam da će tako biti i s Dinamom koji ima kvalitetu, ali nije nepobjediv. Motivacije nam sigurno neće nedostajati i ne tajim da idemo na pobjedu – optimistično je zaključio Vedran Purić.
Kako je utakmica visoko rizična tehnički direktor kluba Robert Kerovec je istaknuo:
Očekuje se veliki broj gledatelja i bilo bi dobro da ranije dođu na ovaj susret kako bi bez problema na ulazima mogli na vrijeme doći na tribinu. Blagajne će na dan utakmice biti otvorene od 15 sati, a ulaznice se mogu kupiti i u pretprodaji još danas do 17 sati.
Slaven Belupo – Dinamo sastaju se u petak u 18 sati, a utakmicu će voditi četvorka iz Osijeka. Glavni sudac bit će Ante Vučemilović, dok će njegovi pomoćnici biti Dalibor Conjar i Hrvoje Barišić. Četvrti je Dario Bel, a delegat Damir Čilić iz Vinkovaca.