VINKO MEĐIMOREC OPRAVDAO OČEKIVANJA

11.08.2015.


Uvjerljivom i prvom prvenstvenom pobjedom u susretu s Osijekom (3:0), Slaven Belupo ispunio je očekivanja svojih navijača i pokazao da će ove sezone igrati zapaženu ulogu među hrvatskim prvoligašima.
Za našu momčad prvi put u prvenstvu nastupio je mladi stoper Vinko Međimorec (19) s čijom je igrom nakon utakmice bio zadovoljan i trener Željko Kopić:
– Opravdao je očekivanja, igrao je mirno i odgovorno i na njega se može najozbiljnije računati. Riječ je o vrlo darovitom i karakternom igraču koji je prošao klupsku nogometnu školu -naglasio je Željko Kopić.
Nakon pet odigranih kola nalazimo se na petom mjestu sa šest osvojenih bodova, koliko ima i šestoplasirani Hajduk i mirno se pripremamo za gostovanje kod Inter Zaprešića s kojim ćemo se sastati u petak, 14 kolovoza.
Zaprešićku utakmicu koja počinje u 20 sati vodit će zagrebački sudacDalibor Mlakar dok će njegovi pomoćnici biti Goran Pataki (Đakovo) i Bojan Zobenica (Vinkovci). Četvrti je Fran Jović, a delegat Zlatko Stanković (obojica iz Zagreba).
Ostali parovi sljedećeg kola: Rijeka – Hajduk, Osijek – Lokomotiva, Zagreb – Istra, Dinamo – Split.