VIDEO Slavenaši odradili posljednji trening pred odlazak u Sloveniju, jutro rezervirano za intenzivan trening

30.06.2018.


Nogometaši Slaven Belupa odradili su intenzivan trening pod budnim okom kondicijskog trenera Luke Bašića. Naši nogometaši proveli su sat vremena na pomoćnom travnjaku koprivničkog Gradskog stadiona, a na programu je bila kombinacija snage, brzine i izdržljivosti.

Zanimljivo je da je gotovo cijeli trening ‘odrađen u komadu’, bez praznog hoda i odmora. Unatoč jakom intenzitetu trener Bašić bio je i više nego zadovoljan načinom na koji su Slavenaši odradili današnje zadatke.

– Trening koji smo odradili bio je zaista jakog intenziteta unatoč tome što je trajao tek sat vremena. Interminentni poligon koji je bio kombinacija brzine, snage i eksplozivnosti te trku u kojoj je intenzitet bio maksimalan igrači su odradili zaista odlično. Valja istaknuti da je iza njih bio 21 trening i jedna utakmica što znači da je prisutan veliki umor, ali unatoč tome, danas su bili odlični – rekao je Bašić.

Podsjetimo, naši nogometaši danas će odigrati i drugu prijateljsku utakmicu i to protiv Mladosti u Prelogu s početkom u 17 sati, dok u ponedjeljak odlaze na drugi dio priprema. Od 2. do 14. srpnja boravit će i trenirati u Sloveniji, točnije Rogli i Zreču.