VIDEO Prva košnja prekrasnog novog travnjaka koprivničkog Gradskog stadiona Ivan Kušek-Apaš

14.08.2018.


Prekrasno se zazelenio novi, hibridni travnjak na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek-Apaš. Trava posađena prije nešto više od tjedan dana redovito se zalijeva, a danas je po prvi puta košena.

– Travnjak zaista, kako se kaže, mazimo i pazimo. Danas je po prvi puta košen, a košnja je trajala gotovo četiri sata s obzirom na to da se mora obaviti samohodnom, rotacionom, vretenastom kosilicom. Trava raste prema zacrtanom planu, navodnjavanje se vrši praktički 0-24 i sve će biti spremno za utakmicu protiv Hajduka. Oko terena je postavljena umjetna trava, postavili smo nove ‘pomoćne kućice’, farbamo stepenice i ogradu na stadionu te činimo sve kako bi svi Koprivničanci i Podravci s ponosom dolazili na utakmice svog Slaven Belupa i uživali – rekao je tehnički direktor kluba Robert Kerovec.

Zaista prekrasno izgleda novi travnjak, a nama ne preostaje ništa drugo nego s nestrpljenjem čekati ovosezonsku premijeru naših nogometaša na Gradskom stadionu u 6. kolu kada će u Koprivnici gostovati splitski Hajduk.