Vedran Purić nakon Krškog: “Možemo biti zadovoljni, stvara se zdrava konkurencija”

13.01.2019.


Nogometaši Slaven Belupa jučer su u prijateljskoj utakmici svladali slovenskog prvoligaša NK Krško rezultatom 0:1. Jedini strijelac na utakmici bio je Roei Gordana u 12. minuti, a naša momčad propustila je nekoliko odličnih prilika za uvjerljivije slavlje. Zadovoljan nakon utakmice bio je pomoćni trener Slavena Vedran Purić.

– Možemo biti zadovoljni prvom utakmicom s obzirom na razdoblje priprema u kojem se nalazimo. Vidjeli smo puno dobrih stvari i naravno neke loše na kojima moramo dodatno raditi da bi u budućnosti bili još bolji. Teško je očekivati puno više nakon teških treninga iza nas, a najbitnije je da smo vidjeli obrise momčadi kako bi trebali izgledati u proljetnom dijelu prvenstva.

Zadovoljan je Purić kako rade Slavenaši.

– Stožer stvarno nema nikakve zamjerke na dosadašnji dio priprema što se tiče zalaganja svih igrača i to nas veseli. Mislim da se stvorila jedna zdrava konkurencija koja ih tjera da u svakom trenutku daju maksimum svojih mogućnosti. Siguran sam da ćemo, kako će se bližiti početak prvenstva, izgledati sve bolje. Igrači će polako ulaziti u formu i nadam se da će tu dobru formu zadržati što duže u prvenstvu.

Do kraja priprema našu momčad čekaju još četiri prijateljske utakmice.

– Imamo još jedan teži mikrociklus u Koprivnici nakon kojeg odlazimo na pripreme u Medulin gdje nas očekuju četiri pripremne utakmice s dobrim protivnicima u kojima ćemo tražiti prvu jedanaestoricu za utakmicu protiv Rijeke. Nadam se da će nas zaobići ozljede i da ćemo u proljetnom dijelu gledati jedan bolji Slaven Belupo.

Naši nogometaši sutra nastavljaju s treninzima, a u četvrtak kreću u Medulin. Dan kasnije igrat će prijateljsku utakmicu s crnogorskim Titogradom.